LEAN TILAAJILLE -koulutus Oulussa 19.1.2017

LEAN TILAAJILLE -koulutus Oulussa 19.1.2017
Vison Alliance Partners oy ja Mittaviiva oy järjestävät yhteistyössä tilaajille suunnatun Lean rakennusalalla -koulutuksen Oulussa 19.1.2017.

Muita tulevia koulutuksia ovat:
- HELSINKI 7.2.2017, Lean tilaajille
- HELSINKI 9.3.2017, Lean rakentajille
 
Koulutuspäivä on tarkoitettu Leanista ja sen tarjoamista mahdollisuuksista kiinnostuneille tilaajille, suunnittelijoille ja rakentajille, jotka haluavat oppia ymmärtämään Leaniin periaatteita ja haastamaan niin omaa organisaatiotaan kuin muita kanssatoimijoita Leanin mukaiseen toimintaan!

Ilmoittautumiset 12.1 mennessä osoitteessa: http://www.vison.fi/lomake.html?id=17099
 
Kohti parempien projektisysteemien suunnittelua Lean-ajattelun avulla
 
Koulutuksessa paneudutaan suunnittelussa ja rakentamisessa sovellettaviin keskeisiin työkaluihin sekä ennen kaikkea Lean-ajattelun kokonaisvaltaisen ymmärryksen syventämiseen. Havainnollistamisessa hyödynnetään useita käytännön esimerkkejä ja vuorovaikutteisia menetelmiä. Tavoitteena on oppia mitä miten ja millä edellytyksillä projekteissa voidaan saavuttaa parempia tuloksia!
 
Koulutuksessa käydään läpi muun muassa:
  • Leanin 14 periaatetta
  • Virtaus- vs resurssitehokkuus
  • Last Planner
  • Target Value Design –prosessi
  • Integrointi ja Big Room -työskentely


Kouluttajina alan asiantuntijat
 
Kouluttajina ja alustajina toimivat Visonilta Lauri Merikallio ja Eero Moilanen sekä Mittaviivalta Anssi Koskenvesa. Kouluttajillamme on vuosien kokemus Leanista rakennusalalla ja sen soveltamisesta käytäntöön.
 
Koulutuspäivän hinta 350 euroa + alv
 
Hinta sisältää tarjoilut, TÄTÄ ON LEAN –kirjan sekä sähköisessä muodossa jaettavan monipuolisen materiaalin. Materiaali sisältää niin teoreettista opetusmateriaalia kuin käytännön esimerkkejä todellisista hankkeista.
 
Paikka ja ajankohta
 
Hotelli Lasaretti, Kasarmintie 13, Oulu
Klo: 9:00-15:30. Tarjolla aamukahvit ja suolainen kahvileipä klo 8:30 alkaen